0770-27 27 97 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • TisdagStängt
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Frysar

Frysar

I vardagen är vi väldigt beroende av vår frys men det är först när den slutar att fungera som vi uppmärksammas över dess funktion i hemmet. Därför har vi eNemo många frysar på eget lager så vi kan leverera snabbt hem till dig. Det finns flera varianter av frysar; frysskåp, frysboxar eller kyl- och frysskåp.

Energiförbrukning

Alla skåp är märkta med EU:s energimärkning. Märkningen går från G (minst energieffektiva) till A+++ vilket är den bästa märkning. Energiförbruket uppges i kWh/år.

Infrysningkapacitet

Infrysningskapaciteten redovisas i kg. Den visar hur många kilo matvaror frysen kan frysa ner på en dag. Fyller du ofta nya produkter i frysen så är det en god idé at se efter en frys med hög fryskapacitet. Varje gång du fyller din frys med nya matvaror så stiger temperaturen i frysen och frysen ska då arbeta för att få ner temperaturen igen.

Kapacitet

Frysens kapacitet motsvarar hur många liter som får plats i frysen. Överväg ditt behov och välj därefter en storlek som passar.

Avfrostning

De flesta kunder vet att man ska avfrosta sitt frysskåp efter behov. På marknaden idag finns det en funktion som heter No Frost som minimerar rengöringen och automatiskt avfrostar frysskåpet när den är i behov av det. Utöver detta finns det andra funktioner som skiljer modellerna t.ex. dörralarm som går igång när dörren står öppen en viss tid, ismaskin som producerar isbitar och en snabbinfrysningsfunktion som nedfryser matvarorna snabbt.

Ytterligare frågor

Vi hoppas att ovanstående text har gett dig bättre förutsättningar för att välja rätt frys. Har du flera frågor är du alltid välkommen att kontakta oss.

Favoriter

Stäng