0770-27 27 97 öppet i dag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:30-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny
Product Image
Profi Cook
PC-501112, 
Sous vide
1.120:-

Profi Cook

SV 1112 , Sous vide
Brand logo
Varunr PC-501112
3 i lager. Leveranstid 1-3 vardagar
3 i lager. Leveranstid 1-3 vardagar

Om produkten

Det har blivit mer och mer populärt med sous vide-tillagning. När du prövar själv förstår du lätt varför. Den skonsamma tillagningen gör maten alldeles extra saftig och smakrik. Du börjar enkelt med att krydda eller marinera som vanligt. Sedan vakuumförpackar du maten och tillagar den i ett vattenbad på låg temperatur. Det tar lite längre tid för maten att bli färdig, men i gengäld får du en fantastisk smakupplevelse. Dessutom behåller maten näringsämnena bättre med sous vide. Vattentanken i maskinen kan rymma 8 liter. Eftersom den här modellen saknar en inbyggd vakuumförpackare behöver du skaffa en separat sådan för att kunna laga sous vide.

Specifikationer

Maskin
Färg/Material
Rostfritt stål
Effekt
520 watt
Integrerad vakuumförpackare
Nej
Vattenbehållare
8 liter
Temperaturområde
Temperaturområde, Min.
45 grader
Temperaturområde, Max.
90 grader
Netto dimensioner
Nettovikt
1.90 kg

Mer info om Profi Cook SV 1112

Profi Cook - Sous vide-tillagare - SV 1112
En sous vide tillagar med precision från Profi Cook. Sätt kött, fisk eller grönsaker i vattenbadet i flera timmar, tills det blir mört. Därefter ska exempelvis kött bara stekas under mycket kort tid på båda sidor, innan det saftiga och möra köttet kan serveras.

Perfekt tillagning
LCD-displayen samt den genomskinliga locket gör att du kan följa sous vide-tillagningen noga och ställa in temperaturen, precis som du önskar. Sous vide-tillagaren ger en perfekt och ensartad tillagning.

Metod
Sous vide är det nya, som i många år har använts på topprestauranger vid tillagning av biffar för att uppnå den perfekta temperaturen genom hela köttet. Det kvittar om det är om det är tjocka eller tunna bitar kött. Börja med att vakuumpacka fisken, grönsakerna eller köttet. Ställ in maskinen till rätt/önskad temperatur och tid. Sänk ner vakuumpåsen i vattnet och låt det stå, tills tiden har gått ut - kom ihåg att du kan lägga flera saker i behållaren samtidigt. Det bästa resultatet får du, om där är lite plats mellan sakerna, så att vattnet fritt kan strömma runt. Det medföljer ett “galler” till detta ändamål.

Inställningar
Kapaciteten är på 8 liter och själva behållaren är gjord i borstat stål. Det medföljande locket är genomskinligt, så att man enkelt kan titta ner och följa med utan behöva ta av locket först och därmed sabotera den önskade temperaturen. På framsidan kan tid och temperatur(samma knapp) ställas in, om man önskar temperaturen i F(Fahrenheit) eller C(Celsius).

Temperatursstyrning
Enheten är elektroniskt styrd och har en temperaturstegring på +/- 0,5 grader.
Temperaturen kan justeras mellan 45 C till 90 C och timern kan ställas in på upp till 72 timmar. Allt kan följas via displayen på framsidan av maskinen.

Specifikationer

  • Material i rostfritt stål
  • Styr temperatur med precision via kontrollpanelen(+/- 0,5 grader)
  • Vitaminer, näringsämnen och smak bevaras vid sous vide-kokning
  • Maskinen har också andra funktionsinställningar för att tillaga yoghurt och hålla maten varm
  • LCD-display med blått ljus
  • Temperaturinställningar mellan 45-90 grader
  • 72 timmars timerinställning
  • Volym på 8 liter
  • Genomskinligt lock för att bättre kunna följa sous vide-tillagningen
  • Det medföljer galler i rostfritt stål till att placera mat och påsar imellan
  • Det medföljer en tång till att ta upp från det varma vattnet med.
  • Ström: 520 watt, 220-240 V, 50/60 Hz
3 i lager. Leveranstid 1-3 vardagar
Tillbaka

Leverans

Budbee hemleverans 49:-
Hemleverans med DHL 69:-
Leverans till DHL-ombud Gratis

Favoriter

Stäng