0770-27 27 97 öppet idag kl. 08:30-21:00
  • Måndag08:30-21:00
  • Tisdag08:30-21:00
  • Onsdag08:30-21:00
  • Torsdag08:30-21:00
  • Fredag08:00-16:00
  • Lördag12:00-17:00
  • Söndag12:00-17:00
Stäng
Kontakta oss
på mejl här

Favoriter

Stäng
Favoriter
Favoriter
Basket
Varukorg
Meny

Black Friday hos eNemo

Självklart firar vi på eNemo Black Friday med massor av spännande erbjudanden. Hos oss hittar du vitvaror till kök, badrum, tvättstuga, m.m. Dessutom har du möjlighet att fynda bra hushållsartiklar såsom köksmaskiner, dammsugare och mycket mer. 

Varifrån kommer Black Friday? 

Black Friday uppstod från början i USA. Det är nämligen fredagen efter Thanksgiving, som alltid är den fjärde torsdagen i november.  I år infaller Black Friday den 29 november. 

I USA är Black Friday framförallt en dag med riktigt bra erbjudanden i de fysiska butikerna. Det är den officiella starten på julhandeln och folk strömmar ut från hus och hem för att dra nytta av de låga priserna. Namnet Black Friday sägs faktiskt stamma från att polisen i Philadelphia använde termen för att beskriva de myllrande folkmassorna som strömmade genom stadens gator i jakt på det bästa erbjudandet. 

Black Friday i Sverige

I Sverige är Black Friday framförallt något som firas hos i online-butikerna. Via nätet kan du jämföra produkter och priser, beställa och betala utan att stå flera timmar i kö. Enkelt och smidigt. Tänk dock på att de bästa varorna går först, så förbered dig genom att skriva upp varunummer på de produkter du är intresserad av. På så sätt kan du snabbt hitta vad du söker. 

Köp julklappar på Black Friday

Black Friday är ett perfekt tillfälle att köpa julklappar. Priserna är ofta väsentligt lägre än under julhandeln och om du köper klapparna i god tid slipper du också stressa dagarna före julafton. Istället är det bara att tända ett ljus, dra in doften av pepparkakor och slå in de redan inköpta klapparna i din egen takt. Låter härligt, inte sant? Välkommen till eNemo och gör en bra deal på Black Friday. 
 

Favoriter

Stäng