Mer info om Bauknecht BAK3 KP8V IN
FUNKTIONER
ÖVER/UNDERVÄRME
För tillagning av alla slags rätter på en enda
fals.
VARMLUFT
För samtidig tillagning av olika rätter som
kräver samma temperatur på flera nivåer (maximalt
tre). Denna funktion kan användas för att tillaga
olika sorters mat utan att de drar åt sig lukter från
varandra.
MAXI COOKING
För att steka stora köttbitar (över 2,5 kg).
Vi rekommenderar att du vänder köttet under
tillagningen för att se till att båda sidorna blir jämnt
brynta. Vi rekommenderar också att du binder upp
steken jämnt för att förhindra att den torkar ut för
mycket.
PIZZA
Används för att baka olika typer av bröd och
pizza. Det är en bra idé att ända läget på bakplåtarna
efter halva tillagningstiden.
GRILL
För grillning av stekar, kebab och korv,
gratinera grönsaker eller rosta bröd. När du
grillar kött rekommenderar vi att du använder
en långpanna för att samla upp steksky: Placera
långpannan på en av falsarna under gallret och
tillsätt 200 ml kranvatten.
TURBOGRILL
För att steka större köttbitar (lammstek,
rostbiff, kyckling). Vi rekommenderar att du
använder en långpanna för att samla upp steksky:
Placera långpannan på en av falsarna under gallret
och tillsätt 200 ml kranvatten.
JÄSNING
För att hjälpa söta eller salta degar att jäsa på
ett effektivt sätt. Vrid termostatratten till ikonen för
att aktivera funktionen.
EKO VARMLUFT
För tillagning av köttbitar och fyllda stekar på
en enda fals. Med hjälp av en försiktig, intermittent
luftcirkulation hindras maten från att torka ut alltför
mycket. När ECO-funktionen används kommer
lampan att vara släckt under tillagningen, men kan
tändas tillfälligt igen genom att trycka på .
BRÖD AUTO
Den här funktionen väljer automatiskt den
idealiska temperaturen och bakningstiden för
bröd. För bästa resultat följ noga receptet. Aktivera
funktionen när ugnen har svalnat.
BAKVERK AUTO
Den här funktionen väljer automatiskt den
idealiska temperaturen och bakningstiden för kakor.
Aktivera funktionen när ugnen har svalnat.
AUTOMATISK RENGÖRING
För att ta bort matlagningsstänk med hjälp av
en högtemperaturcykel (över 400 °C).